BouwHeer verpakkingen

tassen & meer by BouwHeer

Met BouwHeer verkoop je meer

BouwHeer ontwikkelt tassen in de lijn, en in de stijl van de producten die door de klant verkocht worden. Een tevreden klant die de naam van jouw bedrijf communiceert: wat wil een mens nog meer! Dankzij onze flexibele productiemogelijkheden, in Europa, Vietnam, India en China, kunnen wij iedere gewenste tas tegen aantrekkelijke prijzen aanbieden, ook in kleinere aantallen. BouwHeer is niet alleen op het internet, maar ook gewoon in de winkel of op kantoor, op een moment dat het uitkomt: wij zijn nooit meer dan één telefoontje of email bij jou vandaan.

Aanbieding

Als je ons laat weten welke tas je met ons zou willen ontwikkelen, dan kunnen wij jou een voorstel doen. Of wij maken een afspraak (in deze tijd waarin de sociale media al onze aandacht op eist, is het misschien wel een verademing om eens iemand te spreken).

vraag offerte aan

Dankzij de tijd, aandacht, en ideeën die wij samen delen maken wij onze producten zo bijzonder.

Nieuws van BouwHeer.

nieuws van BouwHeer

De nieuwe serie katoenen tassen is zojuist uit productie gekomen. Deze nieuwe tassen serie, de “B Eco”, kenmerkt zicht door de vele mogelijke standaard opties. Zo is de tas leverbaar in vele formaten, met zijvouw, met bodemstuk, rondom gestikt, en nog veel meer. De “B Eco” is niet alleen ecologisch verantwoord geproduceerd, maar straalt dat ook uit. Om de mogelijkheden voor uw specifieke toepassing te bespreken komen wij graag bij u langs.