dozen en meer

dozen & meer by Martinizing

Een mooi stuk karton, een sprekend

stuk drukwerk, weten wat kan, en dan nog een stukje verder gaan! Zo creëren wij samen het eerste visuele contact met uw product. Samen met u ontwikkelen wij de verpakking voor uw product. De vouwdoos, de luxe omplakte doos, de diplomamap, de rapport omslag, de exclusieve omslag voor het jaarverslag. Wat het ook wordt, het zal iets zijn dat tot nog toe niet bestond. Uniek en tijdloos, dankzij uw inbreng en onze ervaring.

Welkom bij Martinizing dozen & meer.

Gewoon vragen

Als je ons laat weten welke doos je met ons zou willen ontwikkelen, dan kunnen wij jou een voorstel doen. Of wij maken een (telefonische)afspraak (in deze tijd waarin de sociale media al onze aandacht op eist, is het misschien wel een verademing om eens iemand te spreken).

vraag het ons


 • katoen

  Doosjes met vaste deksel. Nooit meer je deksel kwijt! Doosjes voor een gift-card, die zo plat worden, dat het eigenlijk mapjes zijn (volgens mij zijn dozen met een vaste deksel, gewoon dozen met een klep). Van grote exclusieve presentatie/promotie dozen tot de standaard ‘pizza’-doosjes die ‘brievenbus’-proof zijn: niets is onmogelijk.

  dozen met vaste deksel


 • Nonwoven

  Bij een doos met losse deksel hoef je niet direct aan een schoenendoos te denken, maar het mag natuurlijk wel. Een full color bedrukte schoenendoos voor exclusieve schoenen, met een compartiment voor de linkerschoen en een voor de rechter, met een mooie inlay, vloeipapier & meer; kortom: een doos met losse deksel.

  dozen met losse deksel


 • Polyester

  Doosjes zonder deksel. Schuif doosjes, vouwdoosjes, toonbank displays, verpakkingsdoosjes met eindeloos veel toepassingen, met name in de farmaceutische industrie. Er zijn erg veel doosjes die het ook zonder deksel goed af gaat.
  dozen zonder deksel


 • veel meer tasjes

  Maar, er is natuurlijk meer dan dozen als het om luxe kartonnage gaat. Tijdschrift cassettes, boeken cassettes, jaarverslagen, rapport mappen, ronde (hoeden) dozen, diplomamappen, ringbanden... als het van karton is, dan kunnen wij het verwerken tot een uniek product.  veel meer tasjes

Dankzij de tijd, aandacht, en ideeën die wij samen delen maken wij onze producten zo bijzonder.

Dozen Nieuws

nieuws van tassen & meer

De condoleance ringbandmap “Puzzel” is nieuw in ons assortiment. De map heeft een 4 rings D-mechaniek met een capaciteit van 25mm en een puzzelstuk, magneetsluiting. De map is opgebouwd uit foam, en dubbelzijdig beplakt met Wibalin. De map kan zowel bedrukt als onbedrukt geleverd worden.