Tassen en meer

tassen & meer by Martinizing

Voor iedere activiteit het juiste item

in de goede kleur, het juiste materiaal en de bedrukking die voor zich spreekt. Rugtasjes voor de gymkleding, een plunjezak voor het kamp van groep 8, een tas voor het informatiepakket op de open dag. Wij gaan het samen met u mogelijk maken. Voor het materiaal werken wij met katoen, polyester en canvas. Bedrukken in zeefdruk of door middel van transfers. Maar, borduren kan ook erg mooi zijn. Waar u ook voor kiest: samen maken wij het mogelijk.

Gewoon vragen

Als je ons laat weten welke tas je met ons zou willen ontwikkelen, dan kunnen wij jou een voorstel doen. Of wij maken een (telefonische)afspraak (in deze tijd waarin de sociale media al onze aandacht op eist, is het misschien wel een verademing om eens iemand te spreken).

vraag het ons


 • katoen

  Katoen is een zachte, eencellige vezel, die uit de opperhuid van de zaden van de katoenplant groeit. De vezels worden tot draden gesponnen en als zodanig gebruikt om zacht, luchtdoor-latend textiel van te maken. 90% van de wereld-productie van de (behaarde) katoen komt uit Centraal-Amerika .

  katoenen rugtasjes


 • Nonwoven

  Nonwoven is een categorie textiel-materialen die geweven noch gebreid is. In tegenstelling tot de klassieke fabricage van een textieldoek wordt dus geen garen gebruikt, maar wordt het materiaal rechtstreeks als vezel of filament in een vlies afgelegd en vervolgens aan elkaar gehecht.


  Nonwoven rugtasjes


 • Polyester

  De korrels van dit materiaal worden in een spinmachine gesmolten en gevormd tot filamenten. Dit filamentgaren kan men gebruiken om te weven, breien enz. Ook kunnen de filamenten tot vezels gehakt en dan bijvoorbeeld vermengd met katoen tot een vezelgaren gesponnen worden.

  Polyester rugtasjes


 • veel meer tasjes

  Voor bassischolen wordt veelal gekozen uit de rugtasjes zoals afgebeeld. Naast de tassen voor de kinderen zijn er natuurlijk ook de schoudertasjes voor het informatiepakket (of welkom pakket), en bijvoorbeeld de matrozen plunjezak voor het eindkamp van groep 8.


  veel meer tasjes

Dankzij de tijd, aandacht, en ideeën die wij samen delen maken wij onze producten zo bijzonder.

Ander nieuws

ander nieuws: getuigenschrift van hout

Serie Congratz

Oog voor Zaken selecteerde deze bijzondere lijst van berkenhout voor A4 formaat. Congratz is in een beperkte oplage exclusief bij ons verkrijgbaar. Meer over deze serie