het Buro

het Buro met Oog voor Zaken houdt zich bezig mappen voor scholen & nog veel meer Zaken

Ons Team: de mede-oprichters

inge neeskens

twitter linkedin facebook

Inge Neeskens

Begon bij Lucas Bol in Amsterdam, en was een paar jaar later één van de eerste medewerkers van het Nederlandse verkoopkantoor van Novo Nordisk. Mede-eigenaar van (All Office) Siegers Haarlem en begin jaren negentig oprichter van Martinizing en mede-oprichter van Buro oog voor zaken. Inge is verantwoordelijk voor het klantcontact en direct betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten.

volg Inge op Twitter »

john siegers

twitter linkedin facebook

John Siegers

Begon als medewerker bij (All Office) Siegers Haarlem, en werd later mede-eigenaar. Werd in de jaren negentig mede-eigenaar van Martinizing en mede-oprichter van Buro oog voor zaken. John is verantwoordelijk voor de marketing, en de inkoop en fabricage van het assortiment.

volg John op Twitter »


Ons Verhaal

Bouwen, Bellen & Bezoeken

In een tijd waarin de sociale media al onze aandacht op eist, is het misschien wel een verademing om eens iemand te spreken.

Martinizing mappen & meer

Met een doelgerichte aanpak bouwen wij samen aan een gestructureerde benadering van klanten. Een transparant databestand als bron voor toekomstige (meer-) inkomsten, plaatst uw klant weer waar hij zich thuis voelt; centraal binnen uw organisatie plaatsen.

Afspraak?

Welkom bij het Buro met Oog voor Zaken